Logo
Mandag - Torsdag kl.7.30 - 16.00 Fredag kl.7.30 - 14.00
Åbningstider

Gør en god jernhandel i Odense

Gør en god jernhandel

Vi udfører jernhandel og servicerer i hele Odense og omegn. Vi udfører en effektiv og problemfri indsamlingsservice, hvorend du er eller mængden af jern og ​​metal, du ønsker fjernet, vil vi være der inden for kort tid for at tage os af dit metalskrot. Du behøver ikke at vente hele dagen. Hvis vi har aftalt et tidspunkt med dig, kan du være sikker på, at vi kommer til den aftalte tid. Vores team er professionelt, effektivt og sikkert, så vi er ude af dit hjem hurtigst muligst. Vores lastbiler kan læsse store mængder metal, lige fra privat afhentning til fjernelse af metal fra store industrianlæg.

Industriel indsamling


Vores jern og metalhandel i Odense udfører en god jernhandel og leverer en pålidelig indsamlingsservice for byggerier, bygninger og industrianlæg. Hold din forretning ryddelig og effektiv med vores skrotindsamlingsservice. Vi kan håndtere både større og mindre partier til indsamling. Har du brug for en container stiller vi gerne en container til rådig ved større mængder jern og metalaffald.

Indsamling hos private husstande


Nogle gange ser det ud, som om skuet er fyldt med ting. Hvis du er overbelastet med jern- og metalmaterialer, som du er klar over, at du aldrig kommer til at bruge, så kom forbi og gør en god handel. Ved større mængder skrotmetal kan vi arrangere en afhentning. Du vil straks se den ekstra plads i baghaven, som vores skrot afhentning efterlader.

Bortskaffelse af jern og metaller


Ud over, at vi modtager og afhenter metalskrot i Odense og omegn, kan du som kunde være sikker på, at dit jern- og metalskrot opbevares og bortskaffes på en miljøvenlig og ansvarlig måde. Du kan være med til at gøre en forskel og hjælpe miljøet ved, at bortskaffe dit skrot til Odense Jern- og Metalhandel.

En svejser arbejder i en jernhandel i Odense C