Logo
Mandag - Torsdag kl.7.30 - 16.00 Fredag kl.7.30 - 14.00
Åbningstider

Skrothandel og metalgenbrug i Odense

 Gør din del for miljøet

I en verden, hvor der er så meget unødvendigt spild, finder Odense Jern & Metalhandel det evigt givende at gøre vores del for miljøet. Vi ved, at ikke alle har tid og overskud i hverdagen til at gøre noget for miljøet, hvilket er grunden til, at vi ved, hvor heldige vi er at have en metalgenvindingsvirksomhed, der udfører skrothandel i Odense.

Mand hos skrothandel i Odense

Forpligtet til genbrug

Vores jern & metalhandel i Odense tror på, ​​at metalgenbrug ikke bare er et ideal; det er etikken i vores virksomhed. Der dannes unødvendigt affald hver dag i denne verden. Det er dejligt at vide, at vi gennem vores skrothandel kan hjælpe private og virksomheder med at genbruge skrot ved at benytte vores indsamlingsservice således, at det gavner miljøet.

Pålidelig

Der er ikke noget værre end at vente hele dagen på håndværkere, der ikke møder op som aftalt. Du kan være sikker på, at hvis du arrangerer afhentning hos os, vil vores hold i Odense  være der som aftalt. Vi arbejder hurtigt for at fjerne dit affald effektivt, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi Odense Jern og Metalhandel. Vi vil stå klar til at modtage dit metalskrot i hyggelige og venlige omgivelser.

Professionel

Vores skrothandel er ikke kun kyndige eksperter på vores felt, men også stolte af vores gode kundeservice. Vi går ind for at yde munter, venlig, og ikke mindst professionel service til vores kunder i Odense og omegn. Metalgenbrug er en vigtig del af metalindustrien, der gør industrien bæredygtig og er en god skrothandel for alle. Vi gør vores bedste for miljøet og industrien. Kontakt os i dag for at drøfte dine behov.